joi, 3 ianuarie 2013

Life Skill sau indeletnicirile din joc

Cum am zis si in alte post-uri, pe langa sistemul de batalii mai aveti la dispozitie sa va alegeti ce vreti sa fiti, adica bucatari, croitori, fierari etc. (puteti alege doar una din seria asta). Dar, pentru aceste profesii aveti nevoie de inca cate o profesie. Astfel, daca alegeti sa fiti bucatari, trebuie sa deveniti si fermieri, pentru fierari sa deveniti mineri si asa mai departe. Practic daca aveti una fara cealalta veti avea probleme in a va procura resursele. Aveti nevoie de mancare pentru ca daca nu aveti la nutritie macar 1%, pierdeti viata. Fara nutritie veti avea doar 75% din viata, ceea ce nu este ok mai ales ca Age of Wushu/Wulin este open PVP si puteti fi atacati oricand. Prin urmare, (exemplu) daca vreti arme bune etc, trebuie ca in joc sa va imprieteniti cu un fierar astfel puteti face schimb. Puteti da mancare pentru arme puternice. Moneda intre jucatori este diferita si se castiga greu. De aceea este bine sa aveti prieteni pentru astfel de schimburi.
Alte profesii pe care le mai puteti avea sunt de cersetori, si primiti bani de la alti jucatori, iar ei primesc diferite tipuri de item-uri. De asemenea, mai exista si divinator, care ofera celorlalti jucatori o conversie a experiente mult mai rapida.
Alta serie de profesii se refera la scolar, pictor, muzician sau jucator de sah chinezesc. Profesiile de pictor si scolar va ofera pergamente prin care va puteti creste experienta la celelalte profesii mai sus mentionate. De asemenea, puteti nota in anumite carti diferite tehnici pentru a le invata sau pentru a reusi sa faceti economie la punctele de experienta.
Profesia de jucator de sah va va oferi tehnici de arte martiale de grup pentru a va ajuta echipa in lupta cu diferite caractere foarte puternice. Profesia de muzician ofera echipei puteri mai mari daca cantati la instrument.
De remarcat ca din fiecare serie enumerata mai sus puteti alege doar cate una, adica spre exemplu puteti fi doar bucatar, nu si fierar in acelasi timp. Din seria 2, la fel, doar o profesie, si aşa mai departe. Asa ca se le alegeti cu intelepciune Oricum, daca nu va place una dintr profesii puteti renunta la ea dar pierdeti si experienta castigata a acelui skill.

3 comentarii: