joi, 3 ianuarie 2013

Experienta si cultivarea tehnicilor

In joc trebuie sa castigi experienta din quest-uri sau misiuni in echipa pentru ca apoi sa o poti cultiva in tehnicile pe care le-ai invatat de la una dintre scoli. Va spun ce fac eu care nu am timp sa ma joc mai mult de 2 ore pe zi. Daca intri in joc si nu ai destule puncte cultivate, intai trebuie sa faci experienta. Asadar aleg misiuni de echipa, gen lupta cu vreun boss. Trebuie apasata tasta N, apoi click pe ultimul tab. Recomand una dintre ultimele 10 misiuni pentru ca sunt mai usoare, mai ales pentru nivelul First Understanding, iar un grup de 4 persoane poate face lejer fata oricarui boss din ultimii 10. Recomand ca echipa sa fie cat mai variata pentru a  nu fi toti loviti in acelasi fel, din cauza ca bossii au tehnici care se incarca si ataca pe toti in acelasi timp. La fiecare astfel de misiune primiti 30 puncte de experienta la fiecare runda. Puteti face doar 6 runde pe zi in acelasi loc. Daca vreti mai multe, trebuie sa mergeti si pe alte harti. Sunt harti si cu mai multe astfel de challenge-uri. Partea buna este ca la fiecare 6 runde primiti un cadou, ori o carte cu o tehnica noua, ori bani etc.
Revenind la experienta, daca faceti cele 6 runde aveti destul experienta si puteti iesi din joc daca aveti treaba. Cand intrati faceti altceva. Mergeti la locul scolii de tai chi si practicati in grup de 10 persoane pentru a maximiza conversia punctelor cultivate offline in tehnicile invatate.
Bine, daca aveti timp, conversia si cultivarea se realizeaza in acelasi timp. Acum am explicat pentru cei care nu au timp pentru a sta multe ore online.
De asemenea, tot o data pe zi puteti plati pentru conversia a aproximativ 20.000 de puncte intr-una din tehnici sau in mai multe, dupa preferinta fiecaruia.

Spor si sper sa jucati pe serverul rusesc pentru ca este free si e open beta.


Un comentariu:

  1. ma inregistres si nu merg conturile deci?????? daca stiti dati pm pe yahoo pe aidiu asta:::valentine_ionut30@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere