miercuri, 20 iunie 2012

AGE OF WULIN - MMORPG-ul anului 2012





Spre sfarsitul acestei veri va fi lansat jocul de tip MMORPG ”Age of Wulin” de către gpotato.eu.
Prin urmare, in partea a doua lunii august sau in septembrie puteti experimenta acest nou joc care este extrem de diferit fata de tot ceea ce exista in momentul de fata in acest domeniu. Multi vor spune ca seamana mult cu 9Dragons dar ...difera extrem de mult. Are totusi 2-3 asemanari de genul ca sunt despre artele martiale chinezesti ambele, faptul că este free to play, adica gratuit, iar unele clase seamana. Ceea ce are diferit fata de aproximativ toate jocurile de acest gen de pe piata este faptul ca nu exista sistemul de leveling. Adica nu exista posibilitatea sa cresti de la nivelul 1 la 100 de exemplu. Se bazeaza pe skill-urile pe care le puteti invata. In joc exista opt scoli de arte martiale anume Shaolin, Wudang, Emei, Beggar (care va fi ceva mai greu de atins), Tang Clan, Junzi Hall, Royal Guard şi Paradise valley. Am uitat sa mentionez ca nu vor exista healeri sau tankeri.
Ca si trasaturi trebuiesc mentionat un sistem avansat pentru animale de companie, nu exista clase prestabilite, prin urmare toate abilitatile vor putea fi invatate, nu sunt efecte speciale si se poate merge pe apa. Seamana mult cu filmul ”Crouching Tiger, Hidden Dragon” sau ”Hero”.
Zilele urmatoate va voi prezenta mai multe informatii despre ce va contine jocul, gen sistemul PVP, in care daca atacati pe cineva fara motiv veti intra la inchisoare etc.

Intre timp nu uitati sa va inscrieti pe http://en.wulin.gpotato.eu/mini/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu